Történetünk

A Cork Apartman története …

… visszanyúlik egészen a ‘90-es évekig, amikor Egerben éltem félig a mindennapjaimat. Itt jártam középiskolába. Itt éltem kollégiumban. Itt jártam a várost, tanultam, tapasztaltam és elképzeltem, hogy egyszer nagy leszek és biztosan nagyon messze sodor majd az Élet. Imádtam Eger minden részletét. Főleg az apró kis helyi különlegességeket. A kis utcákat, a hangulatot, az érzést, a Dobó teret, a Szépasszony-völgyet, a várat, a sétáló utcát, a MÁS klubbot, a béka sütit, a belvárost, a történelmet, az épületeket, a kis kocsmákat és borozókat, a szőlőket. Sétálgatva több épület is megragadt bennem. Akkor jó érzést keltve…

…ami máig megmaradt hosszú évek/évtizedek távlatából is és minden idelátogatáskor visszatér. Az Élet tényleg elsodort sokfelé a Világban. Majd sok-sok év és megannyi élmény után valahogy előjönnek a régi emlékek és értékek. Mindig is “hazajártam” a Mátrába, de amikor Egerbe jöttem és mutattam a gyermekeimnek a régi dolgokat, ugyanolyan “hazatértem” érzés fogott el. A város hangulata, érzések, villanások megmaradtak. Aki Egerbe jön, elmélyed benne, az soha nem fogja elfelejteni.

Cork Apartman - prémium szállás Eger belvárosában drone 1

A Cork Apartman épülete …

… különösen magával ragadó (története az Információk alatt megtalálható). Ez a ház mindig megfogott, amikor a ‘90-es évek derekán a belvárosban sétáltam. Soha nem gondoltam, hogy majd egyszer talán itt tudom szívvel-lélekkel elindítani azt a kis vendégváró helyet, amelyben egyszerűen csak jó lenni. Jó létezni és megpihenni. A ház óriási falai a várra emlékeztetnek és valami megmagyarázhatatlan nyugalmat sugároznak. A belső tér, elrendezés, berendezés biztosít mindent amire szükség lehet. Ha családdal jön és egy városi séta után megpihenne a gyerekekkel, ha barátokkal jön és egy jó borozás után szeretne valahol kényelmesen lazítani.
 

Kívánok sok szép és felejthetetlen élményt Egerben.

Szobafoglalás